Donateurs

De stichting wordt geheel gerund door vrijwilligers. Wij streven ernaar om de kosten verder zo laag mogelijk te houden door samen te werken met de bedrijven in de toeristensector. Echter kunnen zij niet alles gratis aanbieden en voor de overige kosten, hebben wij uw hulp hard nodig. Al voor €250,- kunt u een kind één week op vakantie sturen!

U kunt een financiële bijdrage doen op bankrekeningnummer: NL62 RABO 0323 3987 82 (dan ook graag het donatieformulier invullen).

  • Bedrijven die een bedrag doneren vanaf €250 krijgen (indien gewenst) een naamsvermelding op onze site.
  • Bedrijven die een bedrag doneren boven €750 krijgen (indien gewenst) een naamsvermelding met logo op onze site.
  • Bedrijven die een bedrag doneren boven €1.500 krijgen (indien gewenst) een banner met logo en link naar eigen website op onze site.

Aangezien de Stichting Help-Elkander afhankelijk is van donaties, is het essentieel om te weten dat de Belastingdienst de ANBI-status heeft verleend . 

Dit betekent dat particuliere donateurs hun donatie als aftrekpost mogen opvoeren bij hun belastingaangifte en bedrijven de donatie/schenking als bedrijfskosten mogen aftrekken van de belastbare winst. Bespaar op uw belastingdruk en doneer.


Donateurs/sponsors

De Stichting Care heeft ons € 2.000 geschonken waarmee wij een mooi houten tuinhuisje konden aanschaffen voor bij de stacaravan in Lunteren. 

De geweldige actie van Serieus Langedijk eind 2021 bracht maar liefst € 22.231,67 op. Aangevuld met een zeer gulle privédonatie van Marieke Neesen kon hiervoor een fraaie stacaravan aangeschaft worden die we in het Recreatiepark De Goudsberg te Lunteren een mooie vaste plek konden geven.

Van de Stichting Armoedefonds mochten wij in 2020
€ 2.000 ontvangen ter ondersteuning van ons doel.

In 2021 ontvingen wij € 3.000.

De opbrengst van de Lichtjesavond Alkmaar 2019, die georganiseerd werd door de Lions Club Alkmaar werd bedroeg € 5.000 en werd geschonken aan onze stichting. Zie ook.

Van de Stichting Lief Langedijk hebben wij in 2018
€ 5.000  gekregen om de eerste vakanties mogelijk te maken voor gezinnen in de gemeente Langedijk die hiervoor in aanmerking komen.


Grote giften

 

  • Diaconie van de Protestantse kerk Langedijk-Noord, de Allemanskerk

  • Rotary Heerhugowaard-Langedijk

De opbrengst van de kersttruienactie 2019 van ISSYS ICT in Alkmaar bedroeg € 855 en werd geschonken aan onze stichting. Zie ook.


  • WijkActiviteitenTeam Zuidwijk-Huygenhoek

  • Anonieme donateurs

Overige giften

Wij hebben in 2018 en 2019 een leuk bedrag van de RABO clubkas campagne ontvangen.

Waarvoor dank aan alle 'stemmers' op onze stichting.