Donateurs

De stichting wordt geheel gerund door vrijwilligers. Wij streven ernaar om de kosten verder zo laag mogelijk te houden door samen te werken met de bedrijven in de toeristensector. Echter kunnen zij niet alles gratis aanbieden en voor de overige kosten, hebben wij uw hulp hard nodig. Al voor €250,- kunt u een kind één week op vakantie sturen!

U kunt een financiële bijdrage doen op bankrekeningnummer: NL62 RABO 0323 3987 82 (dan ook graag het donatieformulier invullen).

  • Bedrijven die een bedrag doneren vanaf €250 krijgen (indien gewenst) een naamsvermelding op onze site.
  • Bedrijven die een bedrag doneren boven €750 krijgen (indien gewenst) een naamsvermelding met logo op onze site.
  • Bedrijven die een bedrag doneren boven €1.500 krijgen (indien gewenst) een banner met logo en link naar eigen website op onze site.

Aangezien de Stichting Help-Elkander afhankelijk is van donaties, is het essentieel om te weten dat de Belastingdienst de ANBI-status heeft verleend . 

Dit betekent dat particuliere donateurs hun donatie als aftrekpost mogen opvoeren bij hun belastingaangifte en bedrijven de donatie/schenking als bedrijfskosten mogen aftrekken van de belastbare winst. Bespaar op uw belastingdruk en doneer.


Donateurs/sponsors

Op Goede Vrijdag, 7 april 2023 was Help-Elkander het Goede Doel van de CityRun in Heerhugowaard met NH1816/Veldsink als hoofdsponsor. Van hen mochten wij een cheque van € 6.000 in ontvangst nemen. Zie ook onze blog.

Om ons nieuwe vakantieverblijf in Lunteren verder af te kunnen maken ontvingen wij van de stichting Lief Langedijk (wederom) een prachtige donatie van € 7.500!

Van de Rotary Langedijk-Geestmerambacht mochten wij een cheque van € 3.750 ontvangen uit de handen van sport-wethouder John Does van de gemeente Dijk en Waard. Zie onze blog.

Van Twirl & Majorettevereniging De Boomtoppers mochten wij, na hun opheffing in september 2022, het restant van hun banksaldo zijnde € 1.579,53 bijboeken als donatie. Waarvoor onze dank, ondanks de trieste aanleiding.

De Stichting Care heeft ons € 2.000 geschonken waarmee wij een mooi houten tuinhuisje konden aanschaffen voor bij de stacaravan in Lunteren. 

De geweldige actie van Serieus Langedijk eind 2021 bracht maar liefst € 22.231,67 op. Aangevuld met een zeer gulle privédonatie van Marieke Neesen kon hiervoor een fraaie stacaravan aangeschaft worden die we in het Recreatiepark De Goudsberg te Lunteren een mooie vaste plek konden geven.

Van de Stichting Armoedefonds mochten wij in 2020
€ 2.000 ontvangen ter ondersteuning van ons doel.

In 2021 ontvingen wij € 3.000.

De opbrengst van de Lichtjesavond Alkmaar 2019, die georganiseerd werd door de Lions Club Alkmaar werd bedroeg € 5.000 en werd geschonken aan onze stichting. Zie ook.

Van de Stichting Lief Langedijk hebben wij in 2018
€ 5.000  gekregen om de eerste vakanties mogelijk te maken voor gezinnen in de gemeente Langedijk die hiervoor in aanmerking komen.
Vele donaties zouden hierna nog volgen.


Grote giften

 

  • Diaconie van de Protestantse kerk Langedijk-Noord, de Allemanskerk

  • Rotary Heerhugowaard-Langedijk

De opbrengst van de kersttruienactie 2019 van ISSYS ICT in Alkmaar bedroeg € 855 en werd geschonken aan onze stichting. Zie ook.


  • WijkActiviteitenTeam Zuidwijk-Huygenhoek

  • Anonieme donateurs

Overige giften

Wij hebben in 2018 en 2019 een leuk bedrag van de RABO clubkas campagne ontvangen.

Waarvoor dank aan alle 'stemmers' op onze stichting.