Donateurs

De stichting wordt geheel gerund door vrijwilligers. Wij streven ernaar om de kosten verder zo laag mogelijk te houden door samen te werken met de bedrijven in de toeristensector. Echter kunnen zij niet alles gratis aanbieden en voor de overige kosten, hebben wij uw hulp hard nodig. Al voor €250,- kunt u een kind één week op vakantie sturen!

U kunt een financiële bijdrage doen op bankrekeningnummer: NL62 RABO 0323 3987 82 (dan ook graag het donatieformulier invullen).

Aangezien de Stichting Help-Elkander afhankelijk is van donaties, is het essentieel om te weten dat de Belastingdienst de ANBI-status heeft verleend . 

Dit betekent dat particuliere donateurs hun donatie als aftrekpost mogen opvoeren bij hun belastingaangifte en bedrijven de donatie/schenking als bedrijfskosten mogen aftrekken van de belastbare winst. Meer informatie hierover vind u op de pagina van de Belastingdienst.

Donateurs

Van de Stichting Lief Langedijk hebben wij € 5.000 toegezegd gekregen om de eerste vakanties mogelijk te maken voor gezinnen in de gemeente Langedijk die hiervoor in aanmerking komen.


  • WijkActiviteitenTeam Zuidwijk-Huygenhoek

  • Anonieme donateurs

Overige giften

Wij hebben reeds twee jaar een leuk bedrag van de RABO clubkas campagne ontvangen.

Waarvoor dank aan alle 'stemmers' op onze stichting.