Opbrengst kersttruienactie ISSYS ICT overhandigd

De kersttruienactie onder het personeel van ISSYS ICT
De kersttruienactie onder het personeel van ISSYS ICT

Aan het eind van 2019 hield het Alkmaarse ICT-bedrijf ISSYS ICT onder het personeel een actie waarbij voor een ieder personeelslid die in een kersttrui naar de jaarlijkse borrel zou komen het bedrijf een bedrag van € 15,00 aan het goede doel zou schenken. En besloten werd dat onze stichting Help-Elkander de bestemming werd!

Lees onder de foto verder.

De cheque die de directie van ISSYS ICT aan de Stichting Help-Elkander overhandigt was niet over het hoofd te zien. V.l.n.r. penningmeester Richard den Bak, voorzitter Johan Borchelt, Laurens van Beurden (CEO) en Arnold Streefland (CCO) [foto: Sebastiaan]
De cheque die de directie van ISSYS ICT aan de Stichting Help-Elkander overhandigt was niet over het hoofd te zien. V.l.n.r. penningmeester Richard den Bak, voorzitter Johan Borchelt, Laurens van Beurden (CEO) en Arnold Streefland (CCO) [foto: Sebastiaan]

Over ISSYS ICT

ISSYS ICT levert sinds 2002 totaaloplossingen op het gebied ICT infrastructuren voor het MKB, waarbij wij leunen op onze pijlers en afdelingen:

ICT Infrastructuren, Cloud Solutions, Software Solutions, Beheer & Support en Communicatie.

 

Als professionele en flexibele ICT-partner bieden wij een breed producten- en dienstenassortiment, welke wij op basis van een hoog kwaliteits- en kennisniveau, op een laagdrempelige en flexibele manier beschikbaar maken voor onze klanten. Dit doen wij iedere dag met ruim 60 medewerkers welke allen voor u klaar staan.

 

ISSYS ICT heeft als missie om organisaties te helpen hun ambities te behalen. Door de strategische doelstellingen van een organisatie als uitgangspunt te hanteren, het inzetten van betrokken mensen die het verschil maken en het slim inzetten van technologie, creëren wij een betrouwbare en veilige ICT omgeving die bijdraagt aan het realiseren van de doelstellingen van organisaties.

 

ISSYS ICT maakt onderdeel uit van de Vincere Groep (www.vincere-groep.nl). De Vincere Groep is een landelijke speler van zeven bedrijven op het gebied van IT, Communicatie en Security. Deze dienstverleners hebben de afgelopen decennia allen hun sporen verdiend binnen deze gebieden. Samen bedienen wij klanten in het bedrijfsleven, het onderwijs, de overheid en de zorg met een compleet dienstenpakket, landelijke dekking en de voordelen van lokale nabijheid.