01. september 2020
Met de toekomstige fusie tussen de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk in gedachten is er een initiatief ontstaan om ideeën van bewoners, bedrijven, instellingen en gemeenten te inventariseren en zo mogelijk met elkaar te verbinden. Dit initiatief kreeg de naam Camping Dijk&Waard omdat de sfeer van een camping aangeeft dat in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer vaak de beste ideeën geboren worden. Gedurende twee maanden kregen de initiatiefnemers mandaat van de gemeenten om dit uit te...

08. januari 2020
Aan het eind van 2019 hield het Alkmaarse ICT-bedrijf ISSYS ICT onder het personeel een actie waarbij voor een ieder personeelslid die in een kersttrui naar de jaarlijkse borrel zou komen het bedrijf een bedrag van € 15,00 aan het goede doel zou schenken. En besloten werd dat onze stichting Help-Elkander de bestemming werd!

24. oktober 2019
De op 31 augustus gehouden Lichtjesavond in Alkmaar werd alweer voor de zesde keer georganiseerd door de Lions Club Alkmaar en was drukker bezocht dan ooit. Ruim 175 eigenaars of huurders van boten hadden een bewijs van deelname aangevraagd en de overige belangstellenden konden het evenement meemaken in een van de vier rondvaartboten of als publiek aan de kant de varende optocht aan zich voorbij zien trekken. Dit jaar waren er ook op diverse plekken verlichte kunstobjecten te zien, zoals een...

01. september 2019
De Lichtjesavond 2019 op 31 augustus was een groot succes! Op een enkel spatje na bleef het overwegend droog en een zeer groot aantal boten en bootjes deden mee in een urenlange optocht door de grachten van Alkmaar. Binnenkort zal bekend gemaakt worden welke boot het mooiste versierd was en welke bedrag het evenement heeft opgebracht.

18. juni 2019
Vanavond werd op de uitslagavond van de Rabobank Clubkas Campagne in het AFAS-stadion bekend gemaakt dat er 14 stemmen op ons zijn uitgebracht. Dit resulteerde in een bedrag van € 64,54. Helaas iets minder dan we gehoopt hadden, maar alle beetjes helpen. We bedanken dan ook iedereen die op ons gestemd heeft.

17. mei 2019
Na een in april gehouden presentatie hebben de leden van de Lions Club Alkmaar besloten dat de Stichting Help-Elkander het 'goede doel' is van de Lichtjesavond 2019. Die vindt plaats op 31 augustus. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee en we hopen dan ook op een mooie opbrengst zodat we nog dit jaar weer voor een aantal gezinnen een vakantie kunnen verzorgen! Voor meer informatie over de Lichtjesavond kijk op: lichtjesavondalkmaar.nl

01. april 2019
Tijdens de Rabobank Clubkas Actie kunnen leden van de Rabobank Alkmaar e.o. stemmen op hun favoriete goede doel. Wij roepen u op om op de Stichting Help Elkander te stemmen zodat wij op deze wijze extra geld beschikbaar krijgen om ons doel te verwezenlijken.

01. november 2018
In oktober 2018 was het zover dat de eerste gezinnen op vakantie konden gaan. Een gezin ging naar Houthalen/Hechteren in België, twee naar een bungalowpark in Simpelveld (L) en twee naar een bungalowpark in Hoogersmilde (D). Alle gezinnen waren afkomstig uit de gemeente Langedijk.

10. juli 2018
Wij hebben een leuk bedrag van de Rabobank Clubkas Campagne ontvangen. Waarvoor dank aan alle 'stemmers' op onze stichting.

26. juni 2018
Van de Stichting Lief Langedijk hebben wij € 5.000 toegezegd gekregen om de eerste vakanties mogelijk te maken voor gezinnen in de gemeente Langedijk die hiervoor in aanmerking komen.

Meer weergeven