Serieus Langedijk bouwt op

In Zuid-Scharwoude wordt momenteel de studio van Serieus Langedijk opgebouwd. Op  maandag 27 december start namelijk de tweede editie van Serieus Langedijk.

Om 12.00 uur is live te zien hoe de DJ’s, Didier Ruijters, Thomas Lute en Stef Callenbach voor 5 dagen worden opgesloten in Café de Schelvis. Het startsein wordt gegeven door wethouder Nils Langedijk. 

 

Naast het team zijn er ook vrijwilligers bij het team gekomen, zo hebben ze 2 man extra bij de techniek en 2 redactrices die alle social media's in de gaten houden. Vanwege de coronamaatregelen kun je helaas niet spontaan in het café komen, maar in goed overleg met de gemeente is er een manier gevonden dat luisteraars op afspraak langs kunnen komen.

 

Hoe werkt het?

Wil jij graag je cheque overhandigen? Heb je een toffe actie waarover je wilt vertellen? Of heb je een mooi en belangrijk verhaal bij jouw aangevraagde plaat? Ga dan naar: 
www.serieuslangedijk.nl/langskomen.

 

Verzamelactie

Net als vorig jaar hebben ze weer de oranje bakken voor de deur bij de Schelvis. Op de website vind je een lijst waarin alles staat wat in deze bakken gestopt mag worden als donatie aan Stichting Help-Elkander.

 

Programma

Dit jaar zullen er verschillende acts langskomen om de luisteraars te vermaken met een optreden. Welke acts er langs gaan komen wordt nog bekend gemaakt.

 

Bellen

Tijdens de uitzending kun je ook bellen om live in de uitzending te komen, het nummer is 0226-312670. Wil je een berichtje sturen via WhatsApp? 0612335857

 

Kijk en luister live mee

Serieus Langedijk is te zien via Streekstad Centraal op Ziggo kanaal 47, via de radio op 107.2 FM en via de kanalen van Serieus Langedijk.


maandag

Dagstand: ca. € 1.529,60


dinsdag

Dagstand: € 3.217,23


woensdag

Dagstand: € 4.986,37


donderdag

Dagstand: € 10.297,60


vrijdag

Eindstand: € 22.231,67

Superbedankt iedereen!