In de media


Artikel in Langedijker Niewsblad van Rodi Media op 2 december 2023
Artikel in Langedijker Niewsblad van Rodi Media op 2 december 2023

Rodi Media 2 november 2023
Rodi Media 2 november 2023

Op vrijdagavond 10 november 2023 vond het 11e Lief Langedijk Concert plaats in de Allemanskerk te Oudkarspel. Het thema van dit jaar is "Everywhere". De avond werd muzikaal ingevuld door Popvoice en Sjors van der Panne. Aan het einde van de avond werd de Martin Neesen prijs uitgereikt. Dit jaar was het goede doel van deze avond Stichting Help Elkander. Het opgehaalde bedrag werd vervolgens door Lief Langedijk verdubbeld. Alle vrijwilligers van Stichting Help Elkander waren bij deze avond aanwezig. Bron: Rodi Media. 


Op donderdagavond 22 september 2022 was het dan eindelijk zover: de uitreiking van de opbrengst van de Tour de Soes sponsorfietstocht(en) vond plaats in de gezellige en bomvolle zaal van Golfbaan Dirkshorn.

Maar liefst vijf samenwerkende Rotaryclubs organiseerden dit sportieve evenement in hun eigen gebied en hadden ook hun eigen goede-doelen op het oog, al dan niet in combinatie met elkaar.

Ook de stichting Help-Elkander mocht zich verheugen als goede doel van de Rotary Dijk en Waard en de Rotary Heerhugowaard en Langedijk. Namens het bestuur ontvingen Ariena van Dalen (communicatie) en Richard den Bak (penningmeester) een mooie cheque met een waarde van € 3.750 uit handen van wethouder John Does. (zie ook onze blog)


Enkele honderden sportieve deelnemers stapten zondag 3 juli 2022 op de fiets bij Museum Broekerveiling. Jong of oud, snelle toerfietsen en hele families op elektrische fietsen. Ze reden allen de Tour de Soes uit, de nieuwe 'wielerklassieker' van 15, 30, 60 of 120 km rond Dijk en Waard.

 

De hoofdsponsor, verzekeringsmaatschappij de Noordhollandsche van 1816, nam deze gelegenheid te baat om alvast hun donatie met een levensgrote cheque aan de goede doelen te overhandigen.

 

Namens de stichting Help-Elkander nam penningmeester Richard den Bak (uiterst rechts op de foto) deze in ontvangst. In het najaar wordt het eindbedrag bekend gemaakt.


Op zaterdag 5 maart 2022 was het dan eindelijk zover: tijdens een feestelijke bijeenkomst kon het volledige team van Serieus Langedijk de cheque met de opbrengst van de eindejaarsactie overhandigen aan de stichting Help-Elkander. Hiervan was ook het volledige bestuur aanwezig om hun erkenning te laten blijken voor deze geweldige actie. 

Die actie heeft het mogelijk gemaakt dat de stichting nu beschikt over een eigen stacaravan in Lunteren waar nog heel veel gezinnen van kunnen gaan genieten.

 

Zie ook onze blog.


In het Alkmaars Nieuwsblad van 31 oktober 2019 werd de overhandiging van de opbrengst van de Lichtjesavond op fraaie wijze belicht.

 

Bekijk het artikel door erop te klikken, ga naar ons eigen nieuwsbericht, of lees het on line bij de uitgever.


De Lions Club Alkmaar gaf ter ere van Lichtjesavond op 31 augustus 2019 zelfs een speciale krant uit.

Met ons als hoofd-goede-doel op de voorpagina.

 

Krant gemist?

Bekijk hem hier on line: www.lichtjesavondalkmaar.nlIn 'Alkmaar op Zondag' van 18 augustus 2019 ging het hoofdartikel over de Lichtjesavond.

Die wordt op zaterdagavond 31 augustus georganiseerd door de Lions Club Alkmaar en onze stichting Help-Elkander is daarbij het hoofddoel!

Natuurlijk zijn de verwachtingen hoog gespannen en hopen we dit jaar nog een aantal gezinnen een vakantie te kunnen aanbieden.


Het hoofdartikel in het Langedijker Nieuwsblad van 28 maart 2018 was gewijd aan de stichting Help-Elkander.

Naar aanleiding van dit artikel mocht de stichting al enkele donaties ontvangen. Langs deze weg willen wij de gulle gevers bedanken aangezien wij geen adresgegevens van ze hebben gekregen.