Reacties

Vakantierespons fam. v.L. te Oudkarspel (oktober 2020)

Na 5 jaar niet meer op vakantie geweest te zijn kregen wij een reis van stichting Help Elkander aangeboden. Wij zijn Papa(47), Timo(10), Milan(9) en Roan(4).

Roan was dus nog nooit op vakantie geweest… We konden het eerst niet geloven, maar het was echt zo, we mochten op vakantie, de reis werd betaald en we kregen zelfs zakgeld mee om leuke dingen te kunnen doen… We gingen naar de Katjeskelder in Noord-Brabant 😊

 

Het huisje waar we een week in mochten was super, 3 slaapkamers met ieder een eigen badkamer, zelfs 1 met ligbad! We hebben ons er super vermaakt… We zijn (vanwege de corona) 2 maal 2 uur in het zwembad geweest, het was ook wel weer relaxed omdat het dus ook niet heel druk was…

Op het park hebben we 3 skelters gehuurd, 1 daarvan had een zijspan, zodat Roan ook goed mee kon, we konden lekker 2 uur lang door de bossen rond het park crossen en hebben veel lol gehad.

Vooraf hadden we uitgevonden dat er in de buurt een echt maisdoolhof was, daar zijn we doorheen gedwaald… Daarna hebben we ook pompoenen uitgehold en er echt Halloween lampionnen van gemaakt.

 

Op de laatste dag, vlak voor de nieuwe lockdown, zijn we nog heerlijk uit eten geweest in een all-inclusive wokrestaurant, dit was voor de jongens een echt feestmaal.

We hebben ook nog door de Biesbosch gelopen, erg mooie natuur!

De week is omgevlogen, maar de herinnering zal altijd blijven ! Stichting Help Elkander bedankt !!!

 

Hierboven de PowerPoint-indruk die zoon Timo had van de vakantie


Vakantierespons fam. O. te Broek op Langedijk (juli 2019)

We hebben het erg leuk gehad. Er was een zwembad waar de kinderen veel plezier in hadden. Een speeltuin was er niet, wel twee schommels en een glijbaan. Speelruimte was er wel (een groot veld) waar de kinderen al snel vrienden werden met kinderen die op het park wonen. Het zakgeld hebben we goed besteed en zijn daarvan één keer van uit eten geweest en vaker naar de snackbar en de supermarkt. We hebben veel gelopen in de natuur wat voor ons (ouders) erg rustgevend was.

De kinderen konden ongestoord ravotten en ze hebben daar ook erg van genoten want als dit thuis gebeurt dan staat er gelijk een buurman op de stoep.

 

We hadden een barbecue op houtskool mee, maar die mochten we niet gebruiken, omdat dit vanwege de droogte brandgevaarlijk was. We zijn wel heerlijk uitgerust en dankbaar dat ons dit door de stichting Help-Elkander mogelijk is gemaakt.

 

Omdat wij van de gemeente Alkmaar kaartjes hebben gekregen om een dagje met korting uit te gaan zijn wij de laatste dag nog naar het park Drouwenerzand gegaan. Daar betaalden we €16 voor de ouders en €14 voor één kind van vier jaar de andere twee kinderen waren gratis hierin was ‘all you can eat and drink’ inbegrepen.

 

Al met al een prachtige vakantie gehad ook al heeft het weer niet de hele tijd meegezeten. Nogmaals dank aan alle medewerkers van de stichting.