Reacties

Vakantierespons fam. O. te Broek op Langedijk (juli 2019)

We hebben het erg leuk gehad. Er was een zwembad waar de kinderen veel plezier in hadden. Een speeltuin was er niet, wel twee schommels en een glijbaan. Speelruimte was er wel (een groot veld) waar de kinderen al snel vrienden werden met kinderen die op het park wonen. Het zakgeld hebben we goed besteed en zijn daarvan één keer van uit eten geweest en vaker naar de snackbar en de supermarkt. We hebben veel gelopen in de natuur wat voor ons (ouders) erg rustgevend was.

De kinderen konden ongestoord ravotten en ze hebben daar ook erg van genoten want als dit thuis gebeurt dan staat er gelijk een buurman op de stoep.

 

We hadden een barbecue op houtskool mee, maar die mochten we niet gebruiken, omdat dit vanwege de droogte brandgevaarlijk was. We zijn wel heerlijk uitgerust en dankbaar dat ons dit door de stichting Help-Elkander mogelijk is gemaakt.

 

Omdat wij van de gemeente Alkmaar kaartjes hebben gekregen om een dagje met korting uit te gaan zijn wij de laatste dag nog naar het park Drouwenerzand gegaan. Daar betaalden we €16 voor de ouders en €14 voor één kind van vier jaar de andere twee kinderen waren gratis hierin was ‘all you can eat and drink’ inbegrepen.

 

Al met al een prachtige vakantie gehad ook al heeft het weer niet de hele tijd meegezeten. Nogmaals dank aan alle medewerkers van de stichting.