Lions club kiest ons als goede doel voor Lichtjesavond 2019

Na een in april gehouden presentatie hebben de leden van de Lions Club Alkmaar besloten dat de Stichting Help-Elkander het 'goede doel' is van de Lichtjesavond 2019. Die vindt plaats op 31 augustus

Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee en we hopen dan ook op een mooie opbrengst zodat we nog dit jaar weer voor een aantal gezinnen een vakantie kunnen verzorgen!

Voor meer informatie over de Lichtjesavond kijk op: lichtjesavondalkmaar.nl


Over de Lions Alkmaar

De Lions Alkmaar bestaat sinds 1960.  

Deze keygroep bestaat uit jonge en enthousiaste mensen die de gedachte ´we serve´ van de Lions onderschrijven en een groot maatschappelijk belang dienen. Zij stellen hun netwerk beschikbaar en zetten zich in voor mensen en organisaties die hulpbehoevend zijn.

 

Maandelijks verzorgen wij activiteiten die de doelstelling ondersteunen. Zo is er o.a. een schoonmaakactie in de Hospice in Alkmaar geweest en helpen we bij de landelijke actie voor de Voedselbank waarvoor koffiepunten worden ingezameld. Een keer per jaar organiseert Lions Alkmaar Lichtjesavond Alkmaar waarbij geld wordt opgehaald voor een lokaal goed doel.

In 2019 is dat Stichting Help Elkander die vakanties realiseert voor kinderen met hun gezin die daar normaal niet de financiële middelen voor hebben.

Meevaren op de Lichtjesavond?

Ga voor alle informatie over en aanmelding voor de Lichtjesavond naar: lichtjesavondalkmaar.nl

Kijk ook op de mediapagina voor een artikel over de Lichtjesavond.

Lijkt het leuk om lid te worden van de Lionsclub Alkmaar?

Kijk dan eens op: www.lionsalkmaar.nl